Info

Tapahtumapäivä 12.5.2017Tapahtuma-alue

Lähtö ja maali sijaitsevat Kokkolan Kauppatorin läheisyydessä. Reittikartta päivitettään tänne pikapuolin.

Huomioitavaa tapahtuma-alueesta ja lähdöstä:

- Osallistuja, tule ajoissa paikalle.
- Huomioithan tullessasi lähtöalueelle, että lähtöalueen etuosa on varattu ajanotollisille juoksijoille ja takaosa on varattu ajanotottomille juoksijoille ja kävelijöille. Näin pyrimme varmistamaan lähdön turvallisuuden ja minimoimaan lähtöruuhkassa tapahtuvia ohituksia.
- Puolimaratonin juoksijat, huomioi, että puolimaratonilla ei pääse toiselle/kolmannelle kierrokselle kello 20 jälkeen. Kello 20 jälkeen saapuvat juoksijat ohjataan maaliin - ilmoita muutoksesta ajanottajille.

Sarjat

6 km M/N kävellen/hölkäten/juosten ilman aikaa. Lähtöaika on klo 19.00.

6 km M/N hölkäten/juosten ajanotolla. Lähtöaika on klo 19.00.

10 km M/N hölkäten/juosten ajanotolla. Lähtöaika on klo 19.00.

Puolimaraton M/N juosten ajanotolla. Lähtöaika klo 18.00.


Osallistujamaksut1.12.2016-31.1.2017

25 €

1.2.2017-20.3.2017

35 €

21.3.2017-21.4.2016

45 €

Erityisryhmäläiset 15 € / henkilö; esimerkiksi koululainen, opiskelija, työtön, eläkeläinen. Varaudu esittämään asianmukainen kortti tai muu todistus kuulumisesta erityisryhmään t-paitaa ja numerolappua noudettaessa.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan Keplin INFO-pisteellä tapahtumapäivänä 12.5.2017 klo 12.00–17.00. Jälki-ilmoittautumishinta 50 €. Erityisryhmäläiset hintaan 15 euroa.

Osallistujamaksun palautus

Osallistumismaksuja ei palauteta.

Osallistumisen siirto vuodelle 2018

Sairaustapauksessa voit siirtää osallistumisesi vuodelle 2018 viimeistään 12.5.2017 päivätyllä, tapahtumapäivänä voimassa olevalla, lääkärintodistuksella.

Muutosten tekeminen

Yksityiset: Voit muuttaa juoksemaasi matkaa ja ajanottoa veloituksetta. Muutokset s-postilla osoitteeseen toimisto@kepli.fi.

Ryhmät: Voitte muuttaa juoksumatkoja ja osallistujia veloituksetta. HUOM! Voitte vaihtaa ryhmän sisällä ajanotottomien sarjojen osallistujaa samalle matkalle (6km->6km) ilman erillistä ilmoitusta ja veloitusta. Tällöin paidan koko määräytyy alkuperäisen ilmoittautujan mukaan. Muutokset s-postilla osoitteeseen toimisto@kepli.fi.

Parkkipaikat / Wc:t


Voit pysäköidä Kokkolan Urheilutalon ja uimahallin (VesiVeijari) väliselle parkkipaikkalle, Halpa-Hallin ja kauppakeskus Chydenian parkkihalleihin sekä linja-autoaseman parkkipaikalle.

Ulko WC:t löytyvät tapahtumapaikalta ja reitin varrelta.

Tuotekassit

Osallistujien tuotekassit on jaossa heti maaliintulon jälkeen.

Huoltopisteet

Urheilujuomaa ja vettä jaetaan tapahtuma-alueella ja myöhemmin ilmoitettavissa juomapisteissä reitin varrella. Lisäksi puolimaratonin juoksijoille on jaossa myös suolakurkkuja. Varaudumme tarvittaessa (lämmin sää) järjestämään "sienipisteen" pään ja kropan kastelua varten.

Peseytyminen

Peseytyminen, sauna ja uinti on mahdollista Kokkolan Uintikeskus VesiVeijarissa (Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola ) kello 20-22.30. Allastiloista poistuminen viimeistään klo 22 ja hallista poistuminen viimeistään kello 22.30. Sisään pääsee numerolappua esittämällä.

Valokuvaus, kuvien käyttö ja videokuvaaminen

Tapahtumassa otetaan valokuvia ja kuvataan videomateriaalia. Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Kokkola City Runin aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille. Materiaalia voidaan käyttää tapahtuman tai Keplin markkinointiin.
Mikäli kuvaasi/videokuvaa ei saa käyttää tapahtuman markkinoinnissa, ilmoita siitä välittömästi kuvaajalle.

Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja tiedottaa niistä hyvissä ajoin.

Kokkola City Run -toimisto


Toimisto sijaitsee Keplin toimiston yhteydessä osoitteessa Torikatu 16 A 2, 67100 Kokkola.
p. 0440 916 080
s-posti: toimisto(a)kepli.fi
www.kokkolacityrun.fi   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat