Tarkemmat ilmoittautumisohjeet

Yksittäinen osallistuja

Yksittäinen osallistuja voi ilmoittautua Kokkola City Runille tästä linkistä tai kirjoittamalla nettiselaimen osoiteriville osoiteen www.kepli.ingo.fi. Tämän sivun alaosassa kuvallinen ohje ingon käytöstä pdf muodossa.

Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkipalvelun kautta. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta osallistumismaksun suorittamisen jälkeen sähköpostiisi. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä toimiston numeroon 0440-916 080.


HUOM! Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia
:

Tee ilmoittautuminen normaalisti yllä olevan linkin kautta. Kun siirryt maksusivulle, lopeta ilmoittautumisen tekeminen siirtymällä aivan sivun ylälaidassa oikealla olevaa "Etusivu"-nappia klikkaamalla. Tällöin tietosi jäävät järjestelmään. Ota sitten yhteyttä Keplin toimistoon maksuohjeiden saamiseksi, 0440-916 080 tai toimisto@kepli.fi

HUOM! HUOM! Mikäli käytät maksuun tyky-seteleitä, niin tee ilmoittautuminen normaalisti ja kun olet siirtynyt maksusivulle voit keskeyttää ilmoittautumisen siihen. Tietosi tallentuvat järjestelmään tuossa vaiheessa. Ota sitten yhteyttä Keplin toimistolle ja annamme sinulle ohjeet tyky-setelien toimittamisesta ja mahdollisen loppumaksun suorittamisesta.

Mikäli sinulla on käytössäsi Tyky Online, niin ilmoita henkilökohtainen numerosi ilmoittautuessasi. Jos suoritat vain osan osallistumismaksusta Tyky Onlinella, niin ilmoita sieltä veloitettava summa. Kun olet täyttänyt tietosi ja siirtynyt maksusivulle voit keskeyttää ilmoittautumisen. Tietosi tallentuvat järjestelmään tuossa vaiheessa. Otamme sen jälkeen yhteyttä, mikäli et maksa koko osallistumismaksua Tyky Onlinen kautta.

Maksutavaksi käy myös e.Passi, Virike Edenred (seteli, mobiili), Eazybreak ja Smartum (saldo, setelit ja mobiili).

Ryhmäilmoittautuminen

Yritykset, työpaikat, oppilaitokset ja kaveriporukat voivat tehdä ryhmäilmoittautumisen. Ilmoittautumista ei tarvitse viedä loppuun heti vaan voit täydentää sitä myöhemmin. Osallistumismaksut ovat samat kuin yksilöilmoittautujilla.

ILMOITTAUTUMISEN JÄTTÖPÄIVÄ MÄÄRÄÄ ILMOITTAUTUMISMAKSUN SUURUUDEN!
Huom! Pelkkä rekisteröityminen ilmoittautumisjärjestelmään ei ole ilmoittautumisen jättöpäivä!

Ohjeita:

Valitkaa yrityksenne, työpaikkanne, oppilaitoksenne tai kaveriporukkanne keskuudesta yhteyshenkilö, joka tekee ilmoittautumiset. Mikäli samasta yhteisöstä tulee useampia joukkueita/ryhmiä, voi jokainen tehdä oman ilmoittautumisen tai sitten joukkueet/ryhmät voi keskittää yhden yhteyshenkilön ilmoitettavaksi.

Ilmoittautumisjärjestelmään tästä linkistä tai kirjoittamalla nettiselaimen osoiteriville osoite http://kepli.ingo.fi

1. Klikkaa sivun oikealla puolella olevaa "REKISTERÖIDY" -laatikkoa.
2. Täytä käyttäjätiedot. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Muista lukea ja hyväksyä myös käyttöehdot. Klikkaa lopuksi "REKISTERÖIDY".
3. Ohjelma siirtyy kiitos-sivulle. Klikkaa siellä "SIIRRY KIRJAUTUMISSIVULLE".
4. Uusi sivu avautuu. Kirjaudu sisään syöttämällä rekisteröitymisen yhteydessä antamasi käyttäjätunnus ja salasana. Klikkaa lopuksi "KIRJAUDU SISÄÄN".
5. Klikkaa "OSALLISTU TAPAHTUMIIN".
6. Valitse "VII KOKKOLA CITY RUN".
7. Klikkaa "OSALLISTU TAPAHTUMAAN".
8. Mene välilehdelle "RYHMIEN HALLINTA".
9. Klikkaa "LUO UUSI RYHMÄ".
10. Anna ryhmälle nimi ja klikkaa "LUO". Mikäli ilmoitat useampia joukkueita/ryhmiä, luo niitä tarvittava määrä. Voit luoda ryhmiä tarvittaessa myös myöhemmin lisää. Muista siis säilyttää käyttäjätunnus ja salasana.
12. Klikkaa "LISÄÄ HENKILÖ". Täytä osallistujan tiedot ja klikkaa lopuksi "LISÄÄ". (Synt.aika ei ole pakollinen tieto, joten voit jättää siihen kohtaan sen päivämäärän, mikä siinä valmiina on.)
HUOM! Kaikki kysymykset eivät mahdu ruudulle, joten vieritä ruutua alaspäin loppuun asti.
Tee uusi "LISÄÄ HENKILÖ", kunnes olet saanut syötettyä kaikkien osallistuvien tiedot. Kaikkien tietoja ei tarvitse syöttää kerralla, vaan voit keskeyttää syöttämisen ja jatkaa sitä myöhemmin. Vasta sitten, kun KAIKKIEN yhteen ryhmään kuuluvien tiedot on syötetty ja tiedät ettei siihen tule enää lisää henkilöitä, siirryt seuraavaan vaiheeseen klikkaamalla "ILMOITTAUTUMINEN".
13. Ruksaa ensin ryhmät, jotka ovat lopullisia ja valmiita ilmoitettavaksi.
14. Klikkaa "ILMOITA VALITUT RYHMÄT". Maksa osallistumismaksut verkkopankilla tai valitse vaihtoehtoisesti "TULOSTA LASKU".

LASKUN MAKSAMINEN VAHVISTAA ILMOITTAUTUMISEN JA VASTA SEN JÄLKEEN MYÖS OSALLISTUMINEN ON VAHVISTETTU.

Muutosten tekeminen

Voit muuttaa juoksemaasi matkaa ja ajanottoa veloituksetta 25.8.2020 saakka. 26.8.2020 alkaen perimme 20 euron maksun per muutos (Useampi muutos samalla kertaa per ryhmä katsotaan yhdeksi muutokseksi.) Terveydentilasta johtuvat muutokset ovat maksuttomia. Muutokset s-postilla osoitteeseen toimisto@kepli.fi.


Ohjeita Ingon käyttöön (liikunta ja tykysetelit).pdf   
Kokkola City Run
«  Huhtikuu   »
Kategoriat