Lehdistötilaisuus 12.12.
12.12.2016 11:34 Uutiset / Kokkola City Run

KCR 2017 uudistuu!

Tiedote 12.12.2016
Julkaisuvapaa 12.12.2016 klo 10.00

Iloinen, hauska ja elämyksiä tarjoava Kokkola City Run järjestetään jo 11. kerran Kokkolassa 12.5.2017. Kokkola City Run 2017 tuo mukanaan uusia tuulia. Reitti muuttuu ja sarjat vaihtuvat puolimaratonia lukuun ottamatta. Suomi 100 ja Kepli 20 vuotta näkyvät myös City Runilla. Paras suomalaisuutta ja itsenäisyyttä pukeutumisellaan kuvaava ryhmä tai henkilö palkitaan. Tapahtuma-alue on jälleen tuttuun tapaan Kokkolan Kauppatori. Lähtö- ja maalialue sijaitsevat alueen läheisyydessä.


Uusi reitti ja uudet sarjat – kaikille jotain

Juhlavuoden kunniaksi tapahtumaa varten on suunniteltu uusi reitti ja uudet sarjat. Nyt on tarjolla kuusi kilometriä sekä ilman ajanottoa tai ajanoton kanssa. Uutena matkana on myös 10 km ajanotolla ja kolmantena puolimaraton. Lähtö- ja maalialue sijaitsevat Kauppatorin läheisyydessä. Reitti kulkee Isokatua ja Puurokarinkujaa pitkin kohti Hollihakaa. Ylitetään Pohjoisväylä ja matka taittuu vuoden 2011 asuntomessualueen ja Vanhansatamanlahden uimarannan sekä venevajojen kautta kohti keskustaa. 10 km:n ja puolimaratonin matkaajat vaihtavat toiselle puolen Suntia ja matkaavat venevajojen läpi merenrantareittiä kohti Mustakaria ja Morsiussaarta. Paluu tapahtuu Vasikkasaaren ja Vanhan Veistämöntien kautta. Puolimaratonille osallistuvat kiertävät reitin kaksi kertaa. Käännöspaikka on Antti Chydeniuksen kadulla. Uudella reitillä saadaan Kokkola merikaupunkina paremmin esille. Edelleen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden porukalla tulla kävelemään ja pitämään hauskaa, kuin myös mahdollisuuden itsensä voittamiseen ja haastamiseen 10 km:llä ja puolimaratonilla.

Suomi 100 vuotta

Kokkola City Run on osa Suomi 100 – ohjelmaa. Ennen päälähtöä lauletaan Maamme-laulu yhdessä. Parhaiten Suomen itsenäisyyttä pukeutumisellaan kuvaava ryhmä tai henkilö palkitaan. Reitin varrelle pyritään saamaan musiikki- ja tanssiesityksiä alueen toimijoiden esittämänä.

Työkavereiden kanssa yhdessä liikkeelle

Kokkola City Run on tunnettu aktiivisesta työpaikkojen osallistumisesta. Tapahtuma innostaa työpaikkoja kuntoilemaan ja asettamaan yhteisiä tavoitteita. Matkaan voi lähteä kävelemään tai yhdessä voidaan asettaa tavoite ajanotollisesta matkanteosta tänä vuonna joko 6 km:lle, 10 km:lle tai puolimaratonille. Esimerkiksi Konttoripiste on ollut mukana KCR:llä joka vuosi. Toimitusjohtaja Tuomo Lahden mielestä Kokkola City Run on luonteeltaan positiivinen tapahtuma, jossa on hyvä fiilis. Kaikki viihtyvät ja kaikki voivat osallistua kuntotasosta riippumatta.

Tapahtumasta ajankohtaista infoa löytyy uusituilta nettisivuilta www.kokkolacityrun.fi ja facebook sivuiltamme.

Lisätiedot tapahtumapäällikkö Minna Saarela, puh. 0440-916 074, s-posti minna.saarela@kepli.fi


   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat