Kokkolan Hypoxi

Hypofeel Oy Ab on keväällä 2015 perustettu hyvinvointialan yritys. Yritys omistaa Kokkolan HYPOXI- studion, joka avasi ovensa elokuussa 2015. Kokkolan HYPOXI- studio palvelee asiakkaita viihtyisissä tiloissa torin lähettyvillä (Torikatu 19). Kokkolan studiolla työskentelevät energiset tehopakkaukset Annastiina ja Michaela.

Kokkolan HYPOXI ja Kokkola City Run aloittivat viime vuonna yhteistyön, joka jatkuu myös tänä vuonna. Kaikkien sarjojen voittajat saavat lahjakortin, joka oikeuttaa kahteen hypoxipalautushoitoon. Tämän lisäksi HYPOXI on torilla tapahtumapäivänä esittelypisteellä, jossa arvotaan lahjakortteja. Yritys osallistuu myös omalla joukkueellaan City Runille. Joukkueen kuulumisia voit käyda lukemassa tältä sivulta.

13.3.2017

Mitä HYPOXI on?

HYPOXI on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla ja näin muuttamaan kehon muotoa. HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI- laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa paremman rasvanpolton. HYPOXI sopii sekä naisille että miehille.

HYPOXI- menetelmä vähentää tehokkaasti myös selluliittia. HYPOXIn avulla ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa enemmän verrattuna perinteisen liikunnan avulla saavutettaviin tuloksiin. HYPOXI on patentoitu menetelmä. Näkyviä sekä mitattavia tuloksia saa jo 4 viikossa ilman riskejä tai haitallisia sivuvaikutuksia. Tulokset perustuvat rasvanpolttoon ja ovat pitkäkestoisia.

Studiolla sinua ohjaa aina koulutettu ja ammattitaitoinen HYPOXI- ohjaaja, jolta saat myös muita ravintoon ja liikuntaan liittyviä henkilökohtaisia vinkkejä!

Kohdennettuja HYPOXI- rasvanpolttohoitoja tarjotaan yli 50 maassa ja Suomesta studioita löytyy 24. Tehokkaalla ja ainutlaatuisella kohdennetulla rasvanpolttomenetelmällä hoikistuu vuosittain yli 300 000 ihmistä ympäri maailmaa.

Kokkolan HYPOXI osallistuu City Run- tapahtumaan tänä vuonna toista kertaa. Tällä kertaa joukkue koostuu kahdeksasta juoksijasta, joista kolme (Jarkko Herronen, Juhani Lehtola ja Tiia-Maria Lehtola) osallistuu puolimaratonille ja viisi (Annastiina Piippo, Michaela Skog, Olli Lindell, Tero Herronen ja Lucas Smeds) osallistuu 6km juoksuun.

Joukkue lähtee matkaan rennolla mielellä ja reippaalla asenteella. Pääasia on pitää hauskaa hyvällä porukalla ja tuoda yritystä esille hymyilevien juoksijoiden voimin. Yhteisöllisyys ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää niin fyysiselle kuin henkisellekin kunnolle, joten on luontevaa olla hyvinvointialan yrityksenä mukana tapahtumassa. Juoksijoiden kuulumisia on luvassa myöhemmin.

HYPOXIin pääsee tutustumaan torin esittelypisteellä, jossa yrittäjä, kaksinkertainen Kokkola City Run- voittaja Heidi Lindell kertoo lisää HYPOXI hoidoista. Esittelypisteellä pääsee myös osallistumaan HYPOXI- lahjakorttien arvontaan.


Kuvassa vasemmalta studiovastaava Annastiina Piippo, yrittäjä Olli Lindell ja studiotyöntekijä Michaela Skog.


   
Kokkola City Run
«  Syyskuu   »
Kategoriat