1500 osallistujan raja rikki
31.3.2017 8:13 Uutiset / Kokkola City Run

Kiitokseksi osallistumisesta Paula sai mukaansa City Run kassin.

Kevät tekee tuloaan ja niin myös Kokkola City Run. Viimeinen ilmoittautumisjakso on käynnissä ja osallistumisia tuleekin tiuhaan tahtiin joka päivä. Hetki sitten ylitettiin 1500 osallistujan raja. 1500:s osallistuja löytyikin läheltä. Keplin toimiston alapuolella Kelan tiloissa työskentelevä Paula Alajuuma ilmoittautui mukaan ensimmäistä kertaa Kokkola City Runille. Paula olikin iloisesti yllättynyt, kun kutsuimme hänet toimistolle kylään kertomaan millä fiiliksillä ensikertalainen tapahtumaa odottaa.

”Olen tapahtuma-ihminen ja odotan kovasti Kokkola City Runia ja sitä mitä se tapahtumana tarjoaa. Kiva osallistua työporukan kanssa ja varmasti jonkinlaiset ”jälkipelitkin” pelataan. ” kertoilee Paula iloisesti. ”Liikunta on lähellä sydäntä, mutta vastaavanlaiseen tapahtumaan en ole aikaisemmin osallistunut. Ystävää olen ollut kannustamassa ja hänen innoittamana ollut aikomuksena osallistua jo aikaisemmin, mutta nyt vasta sain aikaiseksi.” Paula toteaa.

Paula osallistuu siis työkavereiden kanssa ja matkana on kuusi kilometriä ilman aikaa. Muita vaihtoehtoja on 6 km, 10 km ja puolimaraton ajanotolla. Ilmoittautumisaika päättyy 21.4. Itse tapahtumapäivänä on mahdollista ilmoittautua paikan päällä info-pisteessä, joka sijaitsee Wanhassa Kalahallissa torin laidalla.

Kiitokseksi osallistumisesta Paula sai mukaansa City Run kassin, jossa sisältönä muun muassa juoksupaita ja kylmä/kuumageelipussi. Torilla tavataan 12.5. :)


   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat