Palautekyselyn tuloksista
13.7.2017 12:42 Uutiset / Kokkola City Run

Kokkola City Run on pidetty tapahtuma!

Tapahtuman jälkeen verkkosivuillamme oli avoinna palautekysely. Kyselyyn kävi vastaamassa 56 henkilöä. Määrä ei ole suuri, mutta saimme palautetta myös sähköpostitse ja suusanallisesti tapahtuman jälkeen. Jonkinlaista suuntaa ja yhteenvetoa vastauksista voidaan tehdä.

91,1% vastanneista aikoo osallistua tapahtumaan myös ensi vuonna. Suurin osa, jopa 98,2%, on myös sitä mieltä, että tapahtuma kannustaa liikkumaan. Sama prosenttimäärä vastanneista suosittelisi tapahtumaa myös kavereille. Reittiuudistusta piti erittäin hyvänä tai hyvänä yhteensä 82,1%. 10,7% ei osannut sanoa ja 7,1% piti reittiuudistusta huonona. Osallistujille jaettiin tänäkin vuonna t-paita ja tuotekassi. Näitä erittäin hyvinä tai hyvinä piti 48,2%, tyydyttävinä 41,1% ja huonoina tai erittäin huonoina 10,7%.

Tapahtuma oli monelle tuttu ennestään. Useat olivat löytäneet tiedon myös netistä, joko tapahtuman nettisivuilta tai facesta. City Runille halutaan osallistua, koska tapahtuma koetaan mukavaksi ja positiiviseksi tapahtumaksi, josta osalle on muodostunut jo perinne. Yhtä lailla vastauksista löytyi niitä, jotka lähtivät mukaan kaveriporukalla kävellen ja niitä jotka halusivat haastaa itsensä ja nähdä mikä päivän juoksukunto on.

Vaikka reittiuudistusta pidettiin pääsääntöisesti hyvänä, vastauksista nousi esille se, että juoksijat joutuivat väistelemään kävelijöitä. Tämä oli ongelma myös aikaisemmalla reitillä. Pyrimme kuitenkin aikataulutuksella, kaistoituksella ja merkkauksella parantamaan tilannetta ensi vuonna. Tähän on paremmat edellytykset uudella reitillä kuin vanhemmalla. Reittiuudistus on iso työ. Sekä 10 km että 21 km on nyt mitattu virallisiksi reiteiksi. Ellei jotain järjestäjistä riippumatonta tapahdu, tällä reitillä mennään nyt eteenpäin.

Tuotekassin sisältö ei miellyttänyt kaikkia. Tuotteiden määrä on vuosi vuodelta vähentynyt. Aikaisemmin kassiin sai helpommin tuotteita ja myös edullisemmin. Nyt se on hankalampaa ja kalliimpaa. Kassin lisäksi joka vuosi on perinteisesti jaettu jokaiselle t-paita. Tänä vuonna Suomi 100 teemainen paita keräsi kiitosta. Jatkossa tullaan miettimään mitkä olisi hyviä juttuja/tuotteita, joita osallistujille jaetaan. Mitali jaettiin viime vuonna 10 -vuotis tapahtuman kunniaksi. Osa kaipaili niitä, mutta myös tuli palautetta toisinkin päin.

Vastanneiden kesken arvottiin osallistuminen Kokkola City Run 2018 –tapahtumaan ja kehonkoostumusmittaus (arvo 30 €). Voittajille on ilmoitettu sähköpostilla.

Uusi kysely on jo liikkeellä. Perinteisesti City Run tapahtuma on ollut perjantai-iltana. Olisiko lauantai parempi vai onko perjantai hyvä? Käy jättämässä mielipiteesi osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/r/6DZDDVW. Mielipiteesi on meille tärkeä. Tehdään yhdessä Kokkola City Runista entistä parempi tapahtuma!


   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat