Kokkola City Run järjestetään seuraavan kerran perjantaina 18.5.2018!
23.10.2017 15:46 Uutiset / Kokkola City Run

XII Kokkola City Run

Kokkola City Run järjestetään seuraavan kerran perjantaina 18.5.2018! Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa alueen suurimpana kuntoilutapahtumana. Kyseessä on jo 12. kerta kun kävelijät, hölkkääjät ja juoksijat valtaavat Kokkolan kadut. Tapahtuma-alue on jälleen tuttuun tapaan Kokkolan Kauppatori. Lähtö- ja maalialue sijaitsevat alueen läheisyydessä.

Kokkola City Run tapahtuma järjestetään siis jo 12. kerran perjantaina 18.5.2018. Tapahtuman siirtoa lauantaille pohdittiin, mutta saatujen palautteiden perusteella tapahtumapäivänä pysyy perjantai. Suurin osallistujajoukko tulee edelleen yrityksistä. Perjantai-ilta on sopiva jatkumo työviikon jälkeen lähteä yhdessä reippailemaan. Eri sarjojen lähtöaikoja tullaan aikaistamaan ja tiivistämään lähemmäksi toisiaan. Juoksijat pääsevät matkaan ensimmäisenä ja kävelijät hieman myöhemmin. Tarkoituksena on taata sekä kävelijöille että juoksijoille mahdollisuus mennä rauhassa omaa vauhtia, ilman suurempia ohitteluja.

KCR 2017 oli osa Suomi 100 juhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi suunniteltiin uusi reitti ja uudet sarjat. Uusi reitti otettiin vastaan erittäin hyvin ja sai paljon positiivista palautetta. Samalla reitillä ja sarjoilla tullaan jatkamaan ensi vuonnakin. Yksi muutos on reitille tulossa. Lapsille ja nuorille suunnitellun Brita Marian toimintapuiston rakennustyöt Hollihaassa ovat alkamassa. Uuden puiston vuoksi reitin Hollihaan pohjoispään osuus sulkeutuu ja sen johdosta reitille joudutaan tekemään pieniä muutoksia. Vaihtoehtoja on jo kartoitettu ja muutoksesta tiedotetaan myöhemmin.

Tarjolla on siis viime tapahtumassa tutuksi tulleet kuusi kilometriä ilman ajanottoa tai ajanoton kanssa. Virallisiksi matkoiksi mitatut 10 km ajanotolla ja jo perinteinen puolimaraton säilyttävät paikkansa. Monipuoliset sarjat takaavat sen, että matkaan voi lähteä kaveriporukassa kävellen tai haastamaan itsensä juoksumatkalla tai jopa hakemaan oman sarjansa palkintosijoja. Viime vuosina on mukana ollut ilahduttavasti nuoria. Hyvä esimerkki tästä on Perhon keskuskoulu. KCR 2017 tapahtumassa oli mukana 123 Perhon keskuskoulun oppilasta, lukiolaista ja opettajaa. Perho, liikunnanopettaja Essi Pönnin johdolla, haastaakin Keplin toiminta-alueen muutkin koulut mukaan tapahtumaan. Kuusi kilometriä ilman ajanottoa on kiva ja sosiaalinen juttu myös vaikka senioreille. Kokkola City Run on todellakin kiva tapahtuma jokaiselle iästä riippumatta.

Ensi vuoden tapahtumaan pääsee ilmoittautumaan jo 13.11. lähtien. Ilmoittautumisportaita on nyt kolmen sijaan neljä. Ilmoittautuminen päättyy 1.5. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan tapahtumapäivänä.

Tapahtumasta ajankohtaista infoa löytyy Nettisivuilta www.kokkolacityrun.fi ja facebook sivuiltamme.

Lisätiedot tapahtumapäällikkö Minna Saarela, puh. 0440-916 074, s-posti minna.saarela@kepli.fi


   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat