KCR haastaa seniorit ja nuoret mukaan liikkumaan!
28.11.2017 9:59 Uutiset / Kokkola City Run

KCR sopii kaikille!

Liikunnan aluejärjestönä tapahtuman järjestäjä Kepli, haluaa pitää huolta kaikkien ikäryhmien liikunnasta. Kokkola City Run tarjoaakin kaiken ikäisille ja kuntoisille hienon tavan liikkua yhdessä ystäväporukan kanssa tai itseään haastaen. Viime vuosina ilahduttavasti esimerkiksi nuoret ovat lähteneet mukaan tapahtumaan. Tästä loistavana esimerkkinä toimii Perho. KCR 2017 tapahtumassa oli mukana 123 keskuskoulun oppilasta, lukiolaista ja opettajaa liikunnanopettaja Essi Pönnin johdolla. Haastammekin nyt alueemme koulut mukaan Perhon kaveriksi Kokkolaan kävelemään, hölkkäämään tai juoksemaan. Kukin oman kuntonsa mukaan. Oppilaiden osallistumismaksu on 15 euroa ja huoltajat pääsevät mukaan edullisella 25 euron hinnalla. Kannattaa huomioida, että osallistumismaksut liikunnallisiin tapahtumiin ovat hyväksyttäviä kuluja Liikkuva koulu –hankkeissa.

Myös seniorit ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan. Kuusi kilometriä yhdessä kaverin kanssa kävellen tai kunnon niin salliessa vaikka hölkäten, on oivallinen tapa viettää keväistä perjantai-iltaa. Eläkeläiskortilla hintakin on huokea eli 15 euroa.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtuman verkkosivuilta www. kokkolacityrun.fi. Voitte myös soittaa numeroon 0440 916 080 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen toimisto@kepli.fi. Tule rohkeasti mukaan!

KCR_seniorit.pdf

Hyvä kouluväki_tarjous2018.pdf   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat