Kokkola City Run ja EasyFit Kokkola yhteistyöhön
21.2.2018 13:49 Uutiset / Kokkola City Run

Anton Isaksson - mies aktiivisuushaasteen takana

EasyFit Kokkola ja Kepli ovat solmineet yhteistyösopimuksen. EasyFit on ollut mukana Kokkola City Runilla aikaisempina vuosina huolehtimassa osallistujien alkulämmöistä, mutta nyt yhteistyötä on viety uudelle tasolle. Yhteistyö on erittäin luontevaa kahden organisaation välillä, joiden molempien tavoite on liikkeen lisääminen ja liikunnalliseen elämäntapaan kannustaminen, toteaa Keplin tapahtumapäällikkö Minna Saarela.

EasyFit Kokkolan yrittäjä Anton Isaksson on kehittänyt yrityksille suunnatun aktiivisuushaasteen, jossa aktivoidaan koko työyhteisö liikkumaan. Helppous on kaiken a ja o. Kaikki aktiviteetit rekisteröidään älypuhelimen sovelluksella tai tietokoneen kautta. Jos käytössä on aktiivisuusranneke, saa sen synkronoitua suoraan haasteeseen. Luodaan joukkueet, jotka kisaavat toisiaan vastaan keräämällä aktiivisuuspisteitä. Pisteiden määrä riippuu tietenkin harjoituksen tehosta ja kestosta ja on näin ollen realistinen. Reaaliaikainen pisteseuranta ja haasteen helppous motivoi jokaista lisäämään aktiivisuutta. Haasteen tavoitteet ovat korkealla, mutta saavutettavissa kertoo Anton. Haasteella pyritään vaikuttamaan positiivisesti sairauspoissaoloihin, yrityksen henkilöstön yhteen hitsaamiseen ja pitkällä tähtäimellä koko Suomen talouteen.

Keplin henkilökunta saa haasteen koekäyttöön omassa työyhteisössään. EasyFit asiakkaita puolestaan kannustetaan osallistumaan Kokkola City Runille. Asiakkaat saavat viiden euron alennuksen tapahtuman osallistumismaksusta. City Runista lisätietoja voit tiedustella puhelimitse p. 0440 916 074 tai sähköpostilla minna.saarela@kepli.fi. EasyFit:in palveluista ja aktiivisuushaasteesta voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta anton.isaksson@easyfit.fi.


   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat