Voita ePakettiauto viikoksi käyttöön!
6.4.2018 14:19 Uutiset / Kokkola City Run

Vaste-hanke tarjoaa sähköautonsa viikoksi yhdelle onnekkaalle Cityrun-osallistujalle.

Centria-ammattikorkeakoulun Vaste-hanke tarjoaa sähköautonsa viikoksi onnekkaan Cityrun-osallistujan käyttöön. Nissan e-NV 200 on kätevä menopeli, jonka kyydissä liikkuu niin lastit kuin ihmisetkin. Sähköauto on erittäin hiljainen, eikä jää liikennevaloissa kakkoseksi. Tietenkin matka taittuu ympäristöä säästäen. Sähköauton latauspisteitä löytyy ympäri Suomea, ja Kokkolassa niitä on tällä hetkellä 5 kappaletta: Centria-ammattikorkeakoulussa ja Motonet-liikkeen pihalla.

Vaste-hankkeessa tutkitaan ja testataan moderneja ratkaisuja logistiikan tehostamiseksi. Hankkeessa luodaan palvelualusta, jonka avulla tavaran ja ihmisten kumipyörillä tapahtuvaa liikennettä tehostetaan. Tehokas logistiikka säästää luontoa, aikaa ja rahaa.

Voit tulla tutustumaan autoon torilla koko tapahtuman ajan. Ilmoittautumalla Cityruniin 1.5. mennessä, osallistut automaattisesti arvontaan. Voittaja julkistetaan Cityrun-tapahtumailtana, ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Palkintoviikon voit käyttää kesä-heinäkuussa valitsemaasi aikaan.

Lue lisää: www.centria.fi/vaste. Tykkää Vasteesta Facebookissa: www.facebook.com/vaste.hanke.

Lisätiedot Leena Toivanen, Puh. +358-40-7013221, email: leena.toivanen@centria.fi


   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat