Viime hetken tipsit!
16.5.2018 13:49 Uutiset / Kokkola City Run

H-hetki lähestyy!

Osallistujaoppaassa on paljon hyvää asiaa. Lue se tarkoin. Opas on ollut etukäteen jaossa t-paitojen ja numerolappujen kanssa. Ellet ehdi hakea ennakkoon, saat sen infopisteestä perjantaina.

Tässä muutama vinkki.

Ole ajoissa paikalla. Luvassa hyvää ohjelmaa ja mieletön tunnelma. Ohjelma alkaa klo 17.30.

Lähtöajat ovat klo 18.00 puolimaraton, klo 18.15 10 km ja klo 18.25 6 km. Kuuden kilometrin matkalle lähtijät järjestäytyvät niin, että ajanotolliset eteen ja ilman numeroa olevat heidän taakse!

Lähtöaikataulu on tiukka. Siirry lähtöalueelle heti kun kuuluttajat antavat luvan. Puolimaratonin lähtöpaikka on hieman eri paikassa kuin muiden lähtöjen. Pidetään huoli ettei mennä heidän eteen.

Pidä numerolapusta hyvää huolta. Sillä pääset peseytymään uintikeskus Vesiveijariin ja saat etuja KCR ravintoloista.

Jos keskeytät tai jostain syystä vaihdat matkaa kesken kaiken, muista ilmoittaa tästä ajanottoon.

Maalin jälkeen siirry reippaasti torialueelle. Siellä on tarjossa juomaa ja tuotenäytteitä. Aikaisempien vuosien t-paitoja ja KCR kasseja on myös jaossa. Jos paikkoja kolottaa, testaa Ice Power kylmähoito. "Hoitopiste" sijaitsee maalin jälkeen torilla.

Muista KCR ravintolat kamppanja. Edut löydät tästä tai osallistujaoppaasta.

Ollaan siivosti. Torilla ja huoltopisteillä on roska-astioita. WC:t löytyvät torilta ja huoltopisteiltä. Kalahallin vessat on tarkoitettu ravintola-asiakkaille.

Perjantaina nautitaan hyvästä säästä. Muista juoda riittävästi.

Muistutuksena myös, että paras merirosvoiksi pukeutunut ryhmä palkitaan Mustakari Memories tapahtuman lauantaipäivän aluelipuilla.

Rutkasti hyvää mieltä ja positiivista asennetta matkaan mukaan!   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat