KCR ja Kokkolan Vesi yhteistyöhön
23.1.2019 8:54 Uutiset / Kokkola City Run

Kokkolan Vesi on City Runin uusi yhteistyökumppani

Kokkola City Run uudistuu ja pysyy kiinnostavana

Uudistuminen on tietynlainen elinehto kaikille perinteisillekin tapahtumille. Kokkola City Runin järjestäjät pohtivat jatkuvasti uusia teemoja ja kumppanuuksia vuosittain.

– Tänä vuonna olemme kiinnittäneet huomiota ekologisuuteen yleisurheilun nuorten MM-kisojen inspiroimana, kertoo yhteistyöideasta City Runin järjestelyistä päävastuuta kantava Petri Harsunen Keplistä.

Kokkola City Run ja Kokkolan Vesi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena pienentää tapahtuman hiilijalanjälkeä merkittävästi. Kokkolan torille ilmestyy tapahtumapaikalle puhdasta kokkolaista vesijohtovettä, jota osallistujat voivat nauttia maaliin tulleessaan heille jaettavista juomapulloista. Näin kertakäyttömukeja kuluu huomattavasti vähemmän, valottaa yhteistyötä Kokkolan Veden toimitusjohtaja Esa Jokela.

– Osallistujilla on myös mahdollisuus itse täydentää juoma-astiansa veden jakopisteestä. Matkan varren huoltopisteissä on edelleen tarjolla urheilujuomaa ja vettä entiseen tapaan. Heitämme ajatuksen vuoden päähän, että pyytäisimme osallistujia varaamaan oman juomapullon mukaan tapahtumaan, Harsunen jatkaa ja uskoo ympäristötietouden lisääntyvän kuntoilutapahtumien osallistujien keskuudessa.


   
Kokkola City Run
«  Lokakuu   »
Kategoriat