KCR 2018 vietettiin aurinkoisessa säässä
19.5.2018 15:20 Uutiset / Kokkola City Run

2125 osallistujaa valtasi Kokkolan kadut

Tämän vuoden City Run sää oli ihanteellinen. 2125 osallistujaa sai nauttia lämpimästä auringon paisteesta. Olympiakomitean toimistusjohtaja Mikko Salonen avasi tapahtuman. Mikko ampui myös puolimaratonin lähtölaukauksen ja osallistui itse kymmenelle kilometrille saavuttaen kelpo ajan. Medirex antoi alkulämmöt ja livemusiikista vastasi Idols tähti Ilpo Kaikkonen.

Puolimaraton starttasi klo 18.00. Klo 18.15 lähti kymmenen kilometrin juoksijat. Lähtölaukauksen kympille ampui Keplin hallituksen puheenjohtaja Lea Kippo-Kovasin. Isoin joukko lähti liikkeelle klo 18.25. Kuuden kilometrin juoksijat ja kävelijät lähetti liikkeelle Keplin tapahtumapäällikkö Minna Saarela. Lähtöjen tiiviimpi aikataulutus toimi hyvin. Suurimmilta ruuhkilta vältyttiin ja ilta pysyi kompaktimpana. Kuuden ja kymmenen kilometrin palkintojen jako suoritettiin klo 19.00 ja puolimaraton klo 20.00. Tulokset löytyvät sivulta http://eqtiming.fi/. Lisäämme ne kokonaisuutena vielä tapahtuman nettisivuillekin tarkistusten jälkeen.

Pukukisan voitti suveneeristi Kosec. Palkinnoksi ryhmä sai lauantain alueliput Mustakari Memories 2018 tapahtumaan.

Torilla oli myös Centria AMK:n Vaste hankkeen sähköauto. 1.5. City Runille osallistuneiden kesken arvottiin sähköauto viikoksi käyttöön. Arvonta on suoritettu ja Vaste hanke ottaa voittajaa yhteyttä. Onnea!

Kiitoksia kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkooväelle upeasta illasta!   
Kokkola City Run
«  Tammikuu   »
Kategoriat