KCR-järjestäjät noudattavat Koronaviruksen osalta viranomaisten suosituksia
12.3.2020 8:45 Uutiset / Kokkola City Run

Koronaviruksen osalta KCR-järjestäjänä noudatamme viranomaisten suosituksia

Päivitetty 12.3.2020 klo 11.20

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry (Kepli) noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä ulkoministeriön linjauksia leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa. Toistaiseksi Suomi on epidemian rajausvaiheessa. Covid-19 tartuntariski Suomessa on pieni eikä ihmisten maahantuloa tai kokoontumista tapahtumiin rajoiteta.

Kepli tekee tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa. Epidemiatilanne on julistettu pandemiaksi WHO:n osalta ja tilanne muuttuu jatkuvasti ja kansainväliset tutkimusryhmät tuottavat viruksesta päivittäin uutta tietoa. Siksi lähitulevaisuuden tilannetta, saati vaikutusta kevään Kokkola City Run-tapahtumaan sekä loppukesän leiri- tai muihin tapahtumiin on mahdotonta ennustaa. Kepli seuraa tilannetta ja päivittää ajantasaista tietoa koronavirusepidemian vaikutuksista kotisivuillaan.

- Peruutamme tai siirrämme kaikki suuremmat maaliskuulle ja huhtikuulle sovitut yleisö -ja koulutustilaisuudet toukokuulle ja osan jopa alku syksyyn. Esimerkiksi Kalajoelle suunniteltu "Nuoren urheilijan terveys"-ilta siirretään toukokuulle. Myös "Valmentajalla on väliä" -seminaari siirretään alkusyksyyn. Suunnitelmia on jo tehty ja niitä tarkennetaan koko ajan saatuamme lisäinformaatiota, kertoo aluejohtaja Petri Harsunen Keplin toimintaan torstai-aamupäivällä tehdyistä linjauksista.

- Ennakkkoon tilattujen pienryhmäkoulutuksien osalta mietimme tilaajan kanssa niiden siirtämistä sekä kiinnitämme erityistä huomiota kouluttajan terveydentilaan sekä koulutusten vastuulliseen järjestämiseen mm. desinfiomillla koulutuksissa käytettävät liikuntavälineet. Lisäksi koulutukseen osallistujia informoidaan erillisellä ohjeella.

- Kokkola City Run -tapahtuman osalta teemme päätökset huomenna perjantai-iltapäivällä 13.3.2020 tapahtuman mahdollisesta siirtämisestä loppukesään tai alkusyksyyn.

Lisätietoja:
Petri Harsunen, aluejohtaja, petri.harsunen(a)kepli.fi, puh. 0400-365 607

Linkki THL:n sivuille:https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

   
Kokkola City Run
«  Helmikuu   »
Kategoriat