XIV Kokkola City Run siirtyy loppukesään
13.3.2020 15:16 Uutiset / Kokkola City Run

Kokkola City Run siirtyy loppukesään koronaviruksen takia

Arvoisat osallistujat, kumppaniseurat sekä yhteistyökumppanit!

XIV KOKKOLA CITY RUN –TAPAHTUMA SIIRTYY LOPPUKESÄÄN / ALKUSYKSYYN!

Suomen hallitus on suosittanut eilen torstaina 12.3.2020, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka koronavirusepidemian vuoksi. Tästä syystä myös perjantai-illalle 15.5.2020 suunniteltu reilun parin tuhannen hengen liikuntatapahtuma joudutaan siirtämään loppukesään / alkusyksyyn.
Uusi ajankohta on loppukesän tai alkusyksyn perjantai-ilta. Ennakkoon maksetut osallistumismaksut siirtyvät automaattisesti uudessa ajankohdassa järjestettyyn tapahtumaan tai vaihtoehtoisesti ne voidaan siirtää täysimääräisesti vuoden 2021 tapahtumaan, joka järjestetään näillä näkymin 7.5.2021.
Siirrosta johtuen tapahtumajärjestelyihin tulee muutoksia, jotka vaikuttavat väistämättä myös seurojen kanssa suunniteltuihin yhteistyökuvioihin.
Keski-Pohjanmaan Liikunta pahoittelee tapahtuman siirtymisestä aiheutunutta haittaa osallistujille, kumppaniseuroille ja yritysyhteistyökumppaneille mutta kannustaa samalla tapahtumaan tulijoita liikkumaan, lenkkeilemään ja kohottamaan kuntoaan omatoimisesti - ulkona luonnossa !

Ystävällisesti

Kokkola City Run-tiimin psta

Petri Harsunen


   
Kokkola City Run
«  Tammikuu   »
Kategoriat