Kokkola City Run tekee hyvää äideille ja kannustaa omatoimiseen liikkumiseen
29.4.2020 8:51 Uutiset / Kokkola City Run

UNELMIEN LIIKUNTAVIIKON AIKANA MAHDOLLISTA MITATA KUNTOA CITY RUNIN REITEILLÄ!

UNELMIEN LIIKUNTAVIIKON AIKANA MAHDOLLISTA MITATA KUNTOA CITY RUNIN UUDISTETUILLA JA VIRALLISILLA REITEILLÄ!

Kokkola City Run-järjestäjät ideoivat omatoimi-City Runin toukokuun toiselle viikolle. Viikko alkaa äitienpäivän kuntotempauksella.

- Olemme paikalla Meripuistossa reittikarttaan merkityllä huoltopisteellä sunnuntaina 10.5. klo 11.00 -15.00 lahjoittamassa Kokkola City Run –tapahtumapaitoja reitin kiertäneille äideille. Halutessaan äidit ja muutkin kiinnostuneet voivat hyödyntää äitienpäivän erikoishintoja ja ilmoittuatua ennakkoon 11.9.2020 Kokkola City Run-tapahtumaan, kertovat Sara Myntti ja Satu Heinoja City Run-järjestäjistä. Äitienpäivästä käynnistyy samalla Kokkolassa Unelmien liikuntaviikko.

Järjestäjät innostuivat omatoimi-City Runista suuren suosion saaneista Kokkolan Suunnistajien omatoimirasteista Kokkolan seudulla. Tapahtuman reittikartta on tulostettavissa tapahtuman nettisivuilta (www.kokkolacityrun.fi). Perusidea on kiertää valittu matka omaan tahtiin ruuhkia ja kokoontumisia välttäen. Valittavina ovat tapahtuman 6 km ,10 km tai jopa 21,1 km:n matkavaihtoehdot. Kuntosuorituksen tehtyään osallistuja ilmoittaa aikansa City Runin järjestäjille sähköpostilla. Suoritusaikaa on yksi viikko eli 10-17.5.2020.
Eri matkoja kiertäneet osallistujat julkaistaan tapahtuman nettisivulla päivittäin – varsinaisia tulosliuskoja ei julkaista vaan ilmoitetut ajat tulevat listaan kronologisessa aikajärjestyksessä. Reittejä voi luonnollisesti kiertää ilman aikaakin.

- Haluamme korostaa omatoimisuudessa turvallisuuteen liittyviä tekijöitä. Reittiä ei ole merkitty ja kuntoilijat toimivat omalla vastuulla huomioiden liikenteen ja turvaetäisyydet, painottaa järjestelytiimiin kuuluva Ilkka Tanttinen.

Omatoimikuntoilijat pääsevät ilmoituksen tehtyään mukaan tuotepalkintojen arvontaan. Heillä on myös mahdollisuus lunastaa tapahtuman T-paita omakustannushintaan. Arvontapalkinnot ja tekniset t-paidat voidaan noutaa Kokkolan Intersportin myymälästä tapahtumaan seuraavalla viikolla.

Tempaus toivottavasti käynnistää monilla tavoitteellisen kuntoilun, jonka tavoitteena on parantaa omaa aikaa syyskuun alussa näillä näkymin järjestettävään City Runiin.

- Omatoimikuntoilijat pääsevät käyttämään ennakkoon tapahtuman t-paitoja valmistautuessaan neljän kuukauden päästä järjestettävään tapahtumaan, kannustaa Eeva-Maria Fränti joka on liittynyt myös City Runin –järjestelytiimiin.

Linkki: Tapahtuman reittikarttaan pääset tästä.


Lisätietoja:

Kokkola City Run -järjestäjiltä
0440-916 080
toimisto(a)kepli.fi
www.kepli.fi
Instagram: @CityRunKokkola
Facebook: https://www.facebook.com/KokkolaCityRun/

Petri Harsunen, Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi   
Kokkola City Run
«  Tammikuu   »
Kategoriat