KOKKOLA CITY RUN SIIRTYY ALKUSYKSYYN
22.1.2021 12:21 Uutiset / Kokkola City Run

Kokkola City Run siirtyy terveysriskien takia jo kolmannen kerran

Koronaepidemian ärhäkkä brittivirus ja rokotusten viivästyminen taustalla:

Kokkola City Run siirtyy toukokuulta syyskuun alkuun ja uuteen tapahtumapuistoon

Kokkola City Runin järjestelytiimi on päättänyt siirtää 7.toukokuuta suunnitellun tapahtuman alkusyksyyn - perjantaihin 3.9.2021. Neljännentoista kerran järjestettävän tapahtuman järjestämiseen liittyvät terveysriskit ja Euroopassa edelleen jylläävä viruksen ärhäkkäämpi brittiversio saivat järjestäjät hyvissä pohtimaan siirtopäätöstä. Järjestäjät arvioivat työpaikkojen ja ihmisten olevan kevään aikana edelleen varovaisia osallistumaan massatapahtumiin.

- Haluamme vastuullisina järjestäjinä varmistua ja odottaa epidemian hallintaan saamista koko Suomessa sekä kunnioittaa tapahtuman ilmoittautuneita kuntoilijoita ja työpaikkoja sekä estää koronatartuntojen mahdollinen leviäminen kevääksi aiotussa tapahtumassa. Viime kevään ja syksyn siirtokokemukset mielessä teimme johtopäätökset jo nyt ennen kuin tapahtuman järjestelyt ja markkinointitoimenpiteet etenevät pitemmälle, kertoo järjestelytiimistä tapahtumajohtaja Ilkka Tanttinen.

- Viime syksynä kun aloimme tapahtumaa suunnittelemaan oli ajatus siirtää City Run-tapahtuma Kokkolan uuteen tapahtumapuistoon. Tapahtumapuisto ei olisi vielä ehtinyt toukokuun alkuun valmiiksi, mutta loppukesällä uusi hieno tapahtuma-alue on valmiina vastaanottamaan kuntoilijat uudistuneeseen Kokkola City Run-tapahtumaan, kertoo Petri Harsunen Keplin järestelytiimistä.

- Harmillinen päätös mutta nyt se oli tehtävä, jotta pystymme tiedottamaan tapahtumaan ilmoittautuneita työpaikkoja ja osallistujia riittävän ajoissa. Lähtökohtaisesti työpaikkaryhmien ja tykyseteleillä maksaneiden osallistumisoikeudet siirtyvät automaattisesti syksyn tapahtumaan. Jo ilmoittautuneet työpaikat voivat myös vaihtaa tarvittaessa osallistuvien henkilöiden nimiä ja muuttaa sarjoja veloituksetta toukokuun loppuun mennessä.

- Yksittäisten henkilöiden osallistumismaksujen mahdollisista palautuksista ja osallistumisoikeuksien siirroista City Runin järjestelytiimi tiedottaa ja ohjeistaa lähipäivinä tarkemmin.

- Tapahtuman pitkäaikaisen päätukijan Keski-Pohjanmaa Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti pitää järjestäjien päätöstä vastuullisena, järkevänä ja riittävän ajoissa tehtynä. Luonnollisesti hieman harmittaa mutta olemme sitoutuneet olemaan järjstäjien tukena syksylläkin ja uskomme koronatilanteen hellittävän ja ihmisten rohkaistuvan osallistumaan loppukesän tapahtumiin, uskoo Lahti.

Lisätietoja: Petri Harsunen, Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi


   
Kokkola City Run
«  Helmikuu   »
Kategoriat