top of page

Yksityinen osallistuja

Valitse 5km, 10km tai juokse puolimarathon!

Ilmoittautumisohjeet

H

Voit maksaa osallistumisen Kokkola City Park Run -juoksutapahtumaan seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, ePassi, EazyBreak, Tyky setelit ja Edenred. Huomioithan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.
 


Toimi näin:
1. Ilmoittaudu ensin normaalisti yllä olevan linkin kautta.

Valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta.Tarkista, että sinulla on riittävä määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. Saldon tulee riittää koko ilmoittautumismaksun maksamiseen (ei voi maksaa osaa verkkopankissa/luottokortilla).

2. Seuraavaksi kirjaudu käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa Kokkola City Park Run tapahtumaan, tai jos käytät seteleitä, lähetä ne toimistoomme.

3. Mikäli käytössäsi on Edenredin liikuntaetu, toimita kuitti sähköisestä liikuntaetumaksusta osoitteeseen toimisto@kepli.fi (muut palvelut lähettävät kuitin automaattisesti). Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta.

Maksutavat:
Sähköiset maksutavat: (esim. Eazybreak, Epassi, Smartum Online, Edenred) maksetaan aina kyseisessä palvelussa (etsi Kokkola City Park Run tai Keski-Pohjanmaan Liikunta ry). Liikuntaetu kortilla: (esim. Edenred), sovi maksuajankohta etukäteen sähköpostitse toimisto@kepli.fi. Näin olemme varmasti paikalla ko. aikana.

Setelien toimitus postitse: Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Torikatu 16 A 2, 67100 Kokkola. Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä tapahtumaa ne koskevat. Huom. emme vastaanota osasuorituksena käteistä rahaa. Lisätietoja: toimisto@kepli.fi tai p. 0440 916 080

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos ei näy, ole hyvä ja tarkasta roskapostikansiosi. Jos ei ilmesty sinnekään muutamassa tunnissa, ota yhteyttä.

bottom of page