Kokkola
City
Park
Run

Kokkola City Park Run on Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n järjestämä hyvän olon juoksutapahtuma, jossa on valittavana kolme eri mittaista matkaa. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Paitsi yksilöosallistujat, niin myös yritykset ovat löytäneet keväisen liikuntatapahtuman. Tapahtuman erityispiirteenä onkin työpaikkojen aktiivinen mukanaolo.

 

  City Run ei katso ikää eikä kuntotasoa. Voit taittaa valitsemasi matkan vaunujen kanssa, kaveriporukalla tiimipaidoissa, tai juosta puolimaratonin ennätysaikaan. Päätät itse!

Historia

Kokkola City Run kehitettiin erityisesti työpaikkojen liikuntatapahtumaksi vuonna 2007, jolloin Kepli täytti 10 vuotta. Tapahtuma järjestetään toukokuun toisena viikonloppuna perjantai-iltaisin. Yli puolet osallistujista kävelevät tai hölkkäävät 7 km:n reitin ilman aikaa. Ajanotollisissa sarjoista valittavana miehille ja naisille 7, 14 ja 21,1 km:n matkat. Tapahtuma liikuttaa vuosittain yli 200 työpaikkajoukkuetta ja 3200 tuhatta kuntoiljaa. ennätysvuosi oli 2012, jolloin mukana oli peräti 3727 kuntoilijaa. Tapahtuman järjestelyissä on mukana noin kymmenestä urheiluseurasta lähes 250 talkoolaista.

9557_huge_edited.jpg